Etusivu

Historiaa

Palvelut
·  Majoituspalvelut
·  Ravintolapalvelut
·  Pitopalvelu

Tapahtumat

Yhteystiedot  
 

Kievari Enonhovi – Monen mielestä maakunnan mainioin ruokapaikka

Hyvä suomalainen ruoka on meillä Enonhovissa sydäntä lähellä ja sen laadukas tarjoilu keittiömme erityinen ylpeyden aihe.


Valmistamme ruuan perinteitä kunnioittaen alusta loppuun itse huolella valikoituja paikallisia raaka-aineita käyttäen. Metsiemme sienet, marjat ja riista, peltojemme vilja ja vihannekset sekä järviemme tuoreet kalat muuttuvat Enonhovin keittiössä herkuiksi, joita kannattaa saapua maistelemaan kauempaakin. Kesäsunnuntaisin tarjoilemastamme suomalaisesta pitopöydästä on vuosien saatossa muodostunut seudun ruokamatkailun kohokohta ja sama koskee teemakohtaisia ruokatapahtumiammekin. Kesälauantaisin ulkoterassilla järjestettävistä grillijuhlista ja lettukesteistä sekä muista ruokatapahtumista saat lisätietoa paikallislehtien lisäksi Norppa Teamin tapahtumapalstalta http://www.norppateam.com


Ravintolassamme on kesäisin tilaa jopa 180 ruokailijalle, talvella ruokapaikkoja on 110. Kesällä käytössä on myös 70-paikkainen terassi.

Arkilounaamme sisältää 2-3 vaihtoehtoa, jotka vaihtuvat päivittäin. Erikoisuutemme löydät á la carte listaltamme.

Ruokailun ohella Enonhovi tarjoaa viihdettä myös vapaa-aikaan. Ravintolassamme on A-oikeudet ja baarissa voit viettää iltaa ystävien seurassa rentoutuen. Perjantai- ja lauantai-iltaisin tarjolla on tanssia sekä karaokea.


Tervetuloa herkutteleman ja rentoutumaan Enonkoskelle!


  Idealmainos 3/2004